Frihed Indefra

Lama / underviser Erik Pema Kunsang 
 
Dato og tidspunkt Torsdag, den 29. marts 2018 - Mandag, den 2. april 2018 
kl.  - 
  
Kort beskrivelse På dette kursus gennemgår vi fire måder at være os selv på: den ubevidste, den tilstræbte, den autentiske og den transcendentale. Vi arbejder med enkle anvisninger og vores træning tager udgangspunkt i oplevet forståelse, så det bliver et sandt indre frirum. Et frirum til at være afslappet tilstede, så intelligens, nænsomhed, styrke og kreativitet kan udfoldes i alle livssituationer.
 
Yderligere beskrivelse
Frihed Indefra

Det er muligt at være sig selv på en dyb, fri og naturlig måde

Den almindelige måde at være sig selv på er oftest at blive ført med af impulser. Vi tænker måske ikke over det i hverdagen, men meget adfærd er en videreførelse af vanemæssige reaktionsmønstre. Disse gamle mønstre er forbundet med ubemærket usikkerhed og angst. På den måde videreføres der en indre uro som sjældent bliver taget hånd om.

Når vi er klar over dette dilemma, er det naturligt at søge måder at frigøre det, men vi må finde en vej der virker efter hensigten, så det ikke bliver en endeløs ørkenvandring efter løsninger.

På dette kursus gennemgår vi fire måder at være os selv på: den ubevidste, den tilstræbte, den autentiske og den transcendentale. Vi arbejder med enkle anvisninger og vores træning tager udgangspunkt i oplevet forståelse, så det bliver et sandt indre frirum. Et frirum til at være afslappet tilstede, så intelligens, nænsomhed, styrke og kreativitet kan udfoldes i alle livssituationer.

Kurset er baseret på den store mester Jamgon Kongtruls undervisning og Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaring. Erik Pema Kunsang forklarer og vejleder i denne visdomstradition på nutidigt dansk og underviser i ægte meditation, på en måde som er direkte brugbar for både begyndere og erfarne. Dette retreat er for alle interesserede.

>Om Erik:

Erik Pema Kunsang har været en stærk central person i udbredelsen af kendskabet til buddhismen til Vesten. Under hans mange års studier og træning gennem anerkendte buddhistiske mestre, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været dharma-lærer tilknyttet Gomde Danmark. Han underviser i Dzogchen traditionen som forbinder Buddhas lære med direkte personlig oplevelse.

Start og slut
Retreatet begynder med aftensmad d. 29 marts, og slutter efter frokost d. 2. april.

Erik underviser på dansk.

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation er 250 kr per dag. Når kurset slutter er der lejlighed til at give bidrag for undervisningen direkte til Erik.

>Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. marts. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.
 
Arrangør Rangjung Yeshe Gomde
  
Sted Rangjung Yeshe Gomde, Esby 
Postnummer og by: 8420 Esby
Region: Midtjylland
  
Kontaktperson   gomde@gomde.dk
  
Entre ja - læs nærmere på hjemmesiden
  
Link http://gomde.dk/program/139
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 26/3-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 1/2-2018