Intensivt Indre Tara Sadhana retreat

Lama / underviser Lama Tenzin Sangpo 
 
Dato og tidspunkt Tirsdag, den 22. maj 2018 - Tirsdag, den 29. maj 2018 
kl.  - 
  
Kort beskrivelse Den Indre Tara Sadhana er en meget speciel og sjælden praksis, som er en af Chokgyur Lingpa termas. Det er et intensivt retreat, som vi anbefaler at deltage i, hvis du allerede har erfaring med sadhana praksis. For Tara’s Triple Excellence praktiserende, vil det være en ekstraordinær mulighed for at blive fortrolig med den anden praksis i Third Excellence.
 
Yderligere beskrivelse
Krav til deltagere samt program

Da retreatet vil være yderst intensivt og kræve selvdisciplin, foreslår vi at folk er forsigtige med at tilmelde til retreatet, hvis de ikke har erfaring med Sadhanas, recitation og/eller lange meditation sessioner. Programmet for retreatet vil være krævende med daglige sessioner begyndende kl. 05:30 og slutter kl. 20:30. Der vil være 4 sessioner dagligt, hver af 1,5 timers varighed, samt 1,5 time med vejledende instruktioner af Lama Tenzin Sangpo. Retreatet vil begynde den 22. maj med aftensmad og slutte efter frokost den 29. Maj.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om eftermiddagen den 22. maj kl. 14:00 til registrering. Efter en kort tepause vil I kl. 15 blive budt velkommen og introduceret til stedet og retreat-programmet. Den første session vil starte efter aftensmad kl. 18:30.

Der vil være tre daglige vegetariske måltider og en tepause om eftermiddagen. Kosten vil følge Kryia instruktionerne, hvilket betyder, at der ikke vil indgå kød, alkohol, æg, hvidløg og løg.

Retreatet er lukket, det vil sige, at man kan ikke komme når retreatet er startet og heller ikke tage af sted, før det er slut. Hvis du, af en eller grund ikke kan deltage i hele retreatet, men ønsker at deltage alligevel, så venligst send en ansøgning til rygomde@gmail.com , hvor du angiver årsagerne. Vi anbefaler imidlertid at deltage i hele retreatet.

Tekst til Indre Tara sadhana udleveres på retreatet mod foreslået donation på 25 € ./ 190 DKK

Vær venligst opmærksom på, at for at deltage i dette retreat, skal du have modtaget Indre Tara sadhana invielse fra Chökyi Nyima Rinpoche.Retreatleder og lærer

Lama Tenzin Sangpo underviser i meditation på Chökyi Nyima Rinpoche’s Dharmacentre. Før dette var Lama Tenzin chant leder og senior munk på Ka-Nying Shedrub Ling klosteret i Nepal, hvor han også har gennemført det traditionelle treårs retreat.Oversættelse

Lama Tenzin’s undervisning vil blive oversat til engelsk af oversætter Heidi Köppl.


 
Arrangør Rangjung Yeshe Gomde
  
Sted Rangjung Yeshe Gomde, Esby 
Postnummer og by: 8420 Esby
Region: Midtjylland
  
Kontaktperson   gomde@gomde.dk
  
Entre ja - læs nærmere på hjemmesiden
  
Link http://gomde.dk/program/137
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 20/4-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 6/2-2018