Sommerhøjskole seminar 1: kontemplation, arbejde og engagement

Lama / underviser Erik Pema Kunsang, Lone Fjorback, David Hykes, John Dunne mfl. 
 
Dato og tidspunkt Mandag, den 16. juli 2018 - Søndag, den 22. juli 2018 
kl.  - 
  
Kort beskrivelse Kom og vær med til det allerførste kursus på "Gomde Højskole" - en serie af sommer-seminarer hvor man kan fordybe sig i meditation, yoga og buddhistisk filosofi, og samtidig være med til at udforske mødet med europæiske værdier og ideer.
 
Yderligere beskrivelse
Efterhånden som mindfulness, meditation og Buddha er blevet en voksende del af livsstil og selvforståelse for mange, må denne kulturstrøm også begynde at træde i karakter og gå med ind i dialoger om hvordan vi håndterer tidens vilde problemer og muligheder. Vi tror at ægte buddhistisk-grundtvigsk højskole kan åbne vigtige vinduer indad og udad i "meditations-kulturen".

Projektet har været heldig at samle et ”dream team” af lærere og debattører til en flyvende start – bl.a. radiovært Anders Laugesen (”Mennesker og Tro”), psykologiprofessor og forfatter Peter Elsass og den internationalt kendte og nyskabende komponist og korleder David Hykes.

SEMINAR 1: Dette er det første af to sommer-højskole-kurser i 2018. Det har fokus på den måde det kontemplative liv kan forbinde sig med et aktivt liv - studier, professionelt virke, arbejde for at hjælpe andre i sundhedssektoren, i skoler osv.


Priser

Kursuspriser er alt inklusive: undervisning, måltider, pauser med te / kaffe osv, samt overnatning. Du kan vælge mellem forskellige former for indkvartering på Gomde, og der er “early bird” rabat ved tilmelding og betaling før 1. juni.
 
Arrangør Gomde Højskole
  
Sted Smedehalden 3 
Postnummer og by: 8420 Knebel
Region: Midtjylland
  
Kontaktperson  +45 2895 0103 team@gomde-hoejskole.dk
  
Entre Se programmet på hjemmesiden
  
Link http://www.gomde-hoejskole.dk/sommerkurser-2/kursus1/
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 17/7-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 5/5-2018