Buddhanaturen - kursus med Anne Buchardi

Dato og tidspunkt Lørdag, den 26. november 2022 kl. 10 - 16
  
Kort beskrivelse Sindets natur er uberørt af sindsstemninger, tanker og følelser. Denne grundnatur kaldes i buddhismen for Buddha-naturen. På denne tema dag vil vi udforske vores sinds natur, både indirekte, baseret på beskrivelser fra gamle buddhistiske skrifter, men også direkte, gennem meditation som stilner sindet, så vi kan observere sindet når det er i ro.
 
Yderligere beskrivelse
Sindets natur er uberørt af sindsstemninger, tanker og følelser.
Denne grundnatur kaldes i buddhismen for Buddha-naturen.
På denne tema dag vil vi udforske vores sinds natur, både indirekte, baseret på beskrivelser fra gamle buddhistiske skrifter, men også direkte, gennem meditation som stilner sindet, så vi kan observere sindet når det er i ro.
Derved får vi mulighed for at opleve sindet når det ikke er travlt beskæftiget med de utallige distraktioner vi udsætter det for i vores travle hverdag.

Alle er velkomne. Der stilles ikke krav om nogen forkundskaber for at deltage i tema dagen, der vil blive guidet af Anne Burchardi.
Anne vil også gerne inddrage et par sange fra Kagyulinjens berømte yogier.
Dagen består af tre sessioner som hver vil indeholde en præsentation samt mulighed for spørgsmål efterfulgt af fælles meditation.

Anne Burchardi har beskæftiget sig med tibetansk buddhisme siden 1976 og har fungeret som tolk for tibetanske lærere siden 1981 i Nepal, Europa, USA og Canada. Hun har undervist i tibetansk kultur, historie sprog og buddhisme på Københavns Universitet, Folkeuniversitetet, Buddhistisk Universitet og på Naropa Universiy i Boulder, Colorado.
 
Arrangør Karmapa Trust
  
Sted SANGYE TASHI LING Gammel Mønt 25, 
Postnummer og by: 1117 Kbh K
Region: Hovedstaden
  
Kontaktperson Formand  frm@karmapatrust.dk, webmaster@karmapatrust.dk
  
Entre Prisen for temadagen er 150 kr.
  
Link http://
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 6/12-2022
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 9/11-2022