Foredrag med Dupseng Rinpoche: Vajrayana - Syn og Metoder

Lama / underviser Dupseng Rinpoche 
 
Dato og tidspunkt Mandag, den 14. maj 2018 kl. 19.30 - 22.00
  
Kort beskrivelse Dupseng Rinpoche er en buddhistisk mester, som inspirerer med sin friske og energiske præsentation af tibetansk buddhisme. Rinpoche har særlig erfaring og viden om Vajrayana – den tantriske del af tibetansk buddhisme. Hans tilgang er yogien, der øser af sin realisering med humor og styrke.
 
Yderligere beskrivelse
Dupseng Rinpoche er en buddhistisk mester, som inspirerer med sin friske og energiske præsentation af tibetansk buddhisme.
Rinpoche har særlig erfaring og viden om Vajrayana – den tantriske del af tibetansk buddhisme. Hans tilgang er yogien, der øser af sin realisering med humor og styrke.
I 2001 modtog Rinpoche Naropas Seks Yogaer sammen med H.H. Gyalwa Karmapa Thaye Dorje. Her lavede han desuden en Dorje Pagmo retreat under ledelse af Kenchen Trinley Paljor Rinpoche, der gav mange indvielser og overførelser.
Fra 2008 til 2011 gennemførte Dupseng Rinpoche en tre-års retreat under ledelse af den store maniwa Sherab Gyaltsen Rinpoche. Han har i øvrigt modtaget følgende indvielser: Kalachakra af H.H. 14. Dalai Lama, Kagyu Ngagdzo af H.H. 14. Shamar Rinpoche og Do Joe Bumzang samt Dudjom Chokhor af H.H. Trulshig Rinpoche.
Dupseng Rinpoche er hovedansvarlig og retreat-mester for Karma Kagyu linjen flere steder i Nepal, bl.a. hans eget kloster og institut i Pokhara, et retreat-center i Sarangkot, Kagyu Institute for Buddhist Studies (KIBS) i Kathmandu, et nonne-kloster i Muktinath, et kloster i Lumbini – foruden det snart færdige Manjushri Rereat Center i Thailand. I Danmark ligger Rinpoches center, Karma Shedrup Choeling, ved Limfjorden i Gedsted i Nordjylland.
Dupseng Rinpoche besøger hvert år forskellige buddhistiske centre og samfund overalt i Europa, Asien og Amerika.
 
Arrangør Meditationsgruppen
  
Sted Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. 1465 København K 
Postnummer og by: 1465 København K
Region: Hovedstaden
  
Kontaktperson Steen Fallon 60104262 xtra108@gmail.com
  
Entre kr. 100,-
  
Link http://www.dupseng.org
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 20/3-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 28/2-2018