Foredrag om det Buddhistiske livshjul

Lama / underviser Tulku Tseyang Rinpoche 
 
Dato og tidspunkt Fredag, den 8. juni 2018 kl. 19.00 - 21.00
  
Kort beskrivelse Meditationsmester Tseyang Rinpoche fra Jangchub Choeling klosteret i Pokera, Nepal gæster Hammel d. 8. juni 2018 og giver belæringer om det Buddhistiske livshjul
 
Yderligere beskrivelse
Foredrag om det Buddhistiske livshjul

Meditationsmester Tseyang Rinpoche fra Jangchub Choeling klosteret i Pokera, Nepal gæster også Hammel d. 8. juni 2018

Vi har denne aften bedt ham holde et foredrag om det buddhistiske livshjul. Livshjulet rummer alle symboler for den buddhistiske livsanskuelse.

Livshjulet kan bruges som forklaringsmodel til, hvordan kredsløbet af død og genfødsel vedligeholdes og drives af begær, vrede og uvidenhed/ignorance. Hvordan vi fastholdes af tilknytning og identifikation med det der sker i vores tilslørede tanker, følelser og fejlagtige eller begrænsede overbevisninger. Om årsager og betingelser til, hvorfor vi lider.

Foredraget kan bruges af dig der søger og er nysgerrig på den grundlæggende forståelse af den buddhistiske livsanskuelse eller af dig som allerede er i gang og ønsker inspiration til den analytiske og indsigtsgivende del af din meditationspraksis.

Foredraget giver dig mere klarhed på, hvad det er du skal frigøre dig fra, for kunne hvile i det der er – i dit sinds klare natur.
 
Arrangør Thara og Mikhael
  
Sted Ryttervej 51 
Postnummer og by: 8450 Hammel
Region: Midtjylland
  
Kontaktperson Thara 22175827 thara@justconnect.us
  
Entre Det koster 75 kr. og hele beløbet går til Rinpoches byggeprojekt i Nepal.
  
Link http://
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 23/1-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 7/5-2018