Stå i din power - healing af dig selv og andre

Dato og tidspunkt Lørdag, den 19. januar 2019 - Søndag, den 20. januar 2019 
kl. 10:00 - 17:00
  
Kort beskrivelse STÅ I DIN POWER - workshop særligt tilrettelagt for dig, der ønsker at udvikle dig spirituelt. Du får dyb forståelse for og indsigt i arbejdet med den nye tids lys og energi, udvidelse af din bevidsthed og åbning af dit åndelige hjerte.
 
Yderligere beskrivelse
STÅ I DIN POWER - workshop særligt tilrettelagt for dig, der ønsker at udvikle dig spirituelt. Du får dyb forståelse for og indsigt i arbejdet med den nye tids lys og energi, udvidelse af din bevidsthed og åbning af dit åndelige hjerte. Du får undervisning og træning i metoder til balancering af dit energisystem og til healing af dig selv og andre. Du får varm ren cacao dyrket i Peru eller Guatamala, der udvider din bevidsthed og åbner dit hjerte.

Birgitte guider intuitive healingmeditationer og du får aktiveret dine evner for healing af dig selv og andre.

Lone de Bie vil bade os i lyden og vibrationerne fra de fantastiske Gongs, Ocean Drum og Koshi bells og andre instrumenter, der forstærker effekten af healingen.
Du får undervisning og træning i healing og selvhealing med DakiniHealing, The Healing Code, Trilogy, EFT (Emotional Freedom Technique), chakrabalancering, meditation, intentionens kraft og fysiske energifremmende øvelser, der styrker din livskraft og dine healingevner.

Alle kan deltage. Det er både for dig, der allerede kan heale og for dig, som er helt ny. Tilmelding: www.birgittebreving.dk/priser-og-booking.html. Betaling til mobilepay 64196. Om Birgitte: For mere end 20 år siden, da Birgitte var omkring 30 år begyndte hun at interessere sig for buddhistisk filosofi og meditation, som en vej til at finde indre fred. Hun tog tilflugt til buddhismen og fik navnet "Dakini of Highest Wisdom - Karma Yeshe Khandro", hvilket var begyndelsen på en vidunderlig og fantastisk spirituel indre og ydre rejse. Birgitte er uddannet cand.-merc. og har en lang erhvervskarriere som leder og direktør. Hun har idag selvstændig virksomhed og er Senior Digital Consultant i Røde Kors.
 
Arrangør Birgitte Breving Christoffersen
  
Sted Phendeling - Center for Tibetansk Buddhisme 
Postnummer og by: 1165 København K
Region: Hovedstaden
  
Kontaktperson Birgitte Breving Christoffersen 20613236 bb@birgittebreving.dk
  
Entre Pris kr 2500. Tilmelding på https://birgittebreving.dk/priser-og-booking.html.
  
Link http://www.birgittebreving.dk
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 18/7-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 9/1-2019