Stå i din power - healing af dig selv og andre

Dato og tidspunkt Lørdag, den 9. marts 2019 - Søndag, den 10. marts 2019 
kl. 10:00 - 17:00
  
Kort beskrivelse STÅ I DIN POWER - metoder og værktøjer til healing af dig selv og andre. Workshoppen er for dig, der ønsker at udvikle dig spirituelt.
 
Yderligere beskrivelse
Du får dyb forståelse for og indsigt i arbejdet med den nye tids lys og energi, udvidelse af din bevidsthed og åbning af dit åndelige hjerte. Du får undervisning og træning i metoder til balancering af dit energisystem og til healing af dig selv og andre. Du får varm ren cacao dyrket i Peru eller Guatamala, der udvider din bevidsthed og åbner dit hjerte.

Birgitte guider intuitive healingmeditationer og du får aktiveret dine evner for healing af dig selv og andre.
Lone de Bie bringer op på en vidunderlig indre rejse med Gong og andre instrumenter, der bringer dig i tæt kontakt med moder jord.
Du får undervisning og træning i healing og selvhealing med DakiniHealing, The Healing Code, Trilogy, EFT (Emotional Freedom Technique), chakrabalancering, meditation, intentionens kraft og fysiske energifremmende øvelser, der styrker din livskraft og dine healingevner.

Alle kan deltage. Det er både for dig, der allerede kan heale og for dig, som er helt ny. Early bird: Kr. 1900 indtil den 20. februar 2019. Tilmelding på: www.birgittebreving.dk/priser-og-booking.html. Betaling: Mobilepay 64196, kontant eller til Nykredit Bank Reg. 5493 Konto 1185813. Tilmelding er gældende, når betalingen er modtaget. Om Birgitte: Da Birgitte var omkring 30 år begyndte hun at interessere sig for buddhistisk filosofi og meditation, som en vej til at finde indre fred. Hun tog tilflugt til buddhismen og fik navnet "Dakini of Highest Wisdom - Karma Yeshe Khandro", hvilket var begyndelsen på en vidunderlig og fantastisk spirituel indre og ydre rejse. Birgitte er uddannet cand.-merc. og har en lang erhvervskarriere som leder og direktør i forskellige virksomheder. Idag driver hun selvstændig virksomhed og er Senior Digital Consultant i Røde Kors.
 
Arrangør Birgitte Breving Christoffersen
  
Sted Phendeling - Center for Tibetansk Buddhisme 
Postnummer og by: 1165 København K
Region: Hovedstaden
  
Kontaktperson Birgitte Breving Christoffersen 20613236 bb@birgittebreving.dk
  
Entre Early bird 1900 kr. indtil den 20. februar 2019. Herefter er prisen 2500 kr.
  
Link http://www.birgittebreving.dk
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 23/8-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 8/2-2019