Stupa indvielse og Bardo empowerment

Lama / underviser Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche 
 
Dato og tidspunkt Tirsdag, den 9. juli 2019 kl. 14.30 - 
  
Kort beskrivelse HE Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche har igen i år taget imod en invitation fra Buddhistisk Bisættelses Foreningen (BBF) og vil indvie stupaen på Bispebjerg Kirkegård og give en Bardo Empowerment.
 
Yderligere beskrivelse
Stupa indvielse og Bardo empowerment.

ved HE Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche

Tirsdag, den 9. juli 2019 kl. 15:00.

Bispebjerg Kirkegård ved stupaen på den buddhistiske gravplads.

Frederiksborgvej 125, 2400 København NV

HE Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche har igen i år taget imod en
invitation fra Buddhistisk Bisættelses Foreningen (BBF) og vil indvie stupaen på Bispebjerg Kirkegård og give en Bardo Empowerment.

Det er en meget stor begivenhed at indvie en stupa, da en stupa symboliserer vejen med de forskellige trin til fuld oplysning, og denne stupa, som er en erkendelses-stupa, indeholder mange helt specielle relikvier fra de største buddhistiske hellige mestre, f.eks. hår fra Guru Rinpoche og HH Karmapa, som er grundlæggerne for den tibetanske buddhisme, og stupaen er fyldt op på traditionel vis med mandala, livstræet, der går hele vejen op gennem stupaen, velsignede små lerfigurer Tha Taer, tekster og mantraer, krukker med relikvier og sten fra de hellige steder i Tibet, Bhutan og Indien.

En stupa bygges for at gavne alle levende væsener, både mennesker og dyr, og for at skabe fred, og det er med stor glæde og taknemmelighed overfor Bispebjerg Kirkegård, som er det første kristne sted i Verden, som vi har kendskab til, der har været åben for at huse andre religioner.

Bardo-indvielsen i forbindelse med stupaindvielsen er en åbning stor hjælp for den enkelte til at forstå og bearbejde sit liv i processen og tilstanden efter dødens indtræffelse, hvor elementerne opløses og man ser og forstår sit liv, og det giver mulighed for at nå fuld erkendelse.
Foreningen (BBF) inviterer efterfølgende alle fremmødte til at deltage i en buffet ved ”Lotussøen” lige ved stupaen og urnehallen.

Hvis I har spørgsmål, bedes I checke www.buddhistisk-bisaettelse.dk eller
kontakte Ani Ea, mobil 5267 6786.
 
Arrangør Buddhistisk Bisaettelsesforening - Stupa BBF
  
Sted Bispebjerg Kirkegård, Frederiksborgvej 125, 
Postnummer og by: 2400 København N
Region: Hovedstaden
  
Kontaktperson Lama Ani Ea 52676786 aniea7@gmail.com
  
Entre
  
Link http://buddhistisk-bisaettelse.dk
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 15/9-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 20/5-2019