Kærlighed, kreativitet og klima: Højskole ugekursus 2

Lama / underviser Khenpo Tokpa Tulku, Erik Pema Kunsang, Thomas Doctor mfl. 
 
Dato og tidspunkt Mandag, den 22. juli 2019 - Søndag, den 28. juli 2019 
kl.  - 
  
Kort beskrivelse Her er det andet af to højskole-ugekurser i juli 2019 hvor man kan fordybe sig i meditation, yoga og buddhistisk filosofi, og samtidig være med til at udforske mødet med europæiske værdier og ideer. Formen er den grundtvigske højskole og dens frie, fællesskabsorienterede og samtidisengagerede udvekslinger.
 
Yderligere beskrivelse
Efterhånden som mindfulness, meditation og Buddha er blevet en voksende del af kulturen, livsstilen og selvforståelsen for mange, er det naturligt at denne kulturstrøm også begynder at tage ansvar og går med ind i dialoger om hvordan vi håndterer tidens vilde problemer og muligheder. Vi tror at ægte buddhistisk-grundtvigsk højskole kan åbne vigtige vinduer indad og udad.

Lærerne: Igen i år har Gomdes højskole-projekt været heldig at samle et ”dream team” af lærere, kunstnere og debattører – her på kursus 2 kommer bl.a. Khenpo Tokpa Tulku (ekspert i traditionel buddhistisk filosofi fra Gomdes moderkloster i Nepal), Erik Pema Kunsang, Thomas Doctor, Peter Elsass, Phie Ambo, Anders Morgenthaler, Jacob Aremark, Madhurima Rigtrup og Niels Viggo Hansen.
 
Arrangør Rangjung Yeshe Gomde / Gomde Højskole
  
Sted Rangjung Yeshe Gomde, Esby 
Postnummer og by: 8420 Esby
Region: Midtjylland
  
Kontaktperson   tilmeldinger@gomde-hoejskole.dk
  
Entre Ja - læs nærmere på hjemmesiden
  
Link http://gomde.dk/program/170
  
Kilde: Vist i DharmaKalender.dk - dato: 18/10-2019
Oprettet i DharmaKalender.dk den: 7/7-2019